Osiguranje vozila

Osiguranje Vašeg automobila preko Dunav i Generali osiguranja

Zaštita za Vas i Vaše vozilo

Iako je bezbednost imperativ u saobraćaju, brojne su okolnosti koje mogu dovesti do neželjenih, a u isto vreme i neprijatnih događaja. Upravo zato, najvažnije je da uz osnovna vozačka dokumenta, sa sobom uvek imate polisu osiguranja od autoodgovornosti.

Vrste osiguranja

Osiguranje od auto-odgovornosti

Osiguranje od autoodgovornosti je zakonski obavezno osiguranje koje se zaključuje prilikom registracije motornih vozila. Cilj je zaštita u slučaju štete pričinjene trećem licu, tako što će troškove koje bi inače platio osiguranik, platiti osiguranje. Osigurajte se od odgovornosti za štete koje možete naneti trećim licima.

Osiguranje stakla

Budite odgovorni prema svom vozilu!
Radi svoje dodatne sigurnosti, možete zaključiti i osiguranje stakla od loma, pomoć na putu i osiguranje vozača i putnika od nezgode.

Kasko osiguranje

Ukoliko želite da se zaštitite u slučaju materijalne štete na svom vozilu, u zemlji i inostranstvu, tu je kasko osiguranje. Ne dozvolite da vas bilo šta iznenadi. Kompanija Dunav osiguranje pruža mogućnost više vrsta kasko osiguranja (kasko, mini kasko i kasko sudar) po različitim cenama.

Zeleni karton

Ukoliko putujete u određene zemlje, neophodan vam je zeleni karton, međunarodni karton osiguranja za vozilo. Time obezbeđujete osiguravajuću zaštitu za eventualne materijalne i nematerijalne štete u tim zemljama.

Call Now Button